superhrana

Što je superhrana?

Savršena hrana iz prirode

Priroda nam uvijek pruža savršenu hranu kako bi naš organizam ostao zdrav. Superhrana je upravo to – nevjerojatna prirodna hrana bogata izuzetno visokim nivoom fitonutrijenata koji predstavljaju aktivne spojeve u biljkama koji pridonose ljudskom zdravlju. Superhrana je prepuna vitamina, minerala, antioksidanasa, kao i drugih elemenata za imunološko jačanje u borbi protiv starenja organizma kao i za pomoć pri mršavljenju.

Istovremeno ima izuzetno niske razine kolesterola i štetnih masnoća. Sve su to sastojci koji pružaju mnogo hranjivih tvari u maloj količini. Poboljšavaju i održavaju zdravlje te su izuzetno bitni za održavanje imuniteta.

Superhrana i njezini fitonutrijenti

Fitonutrijenti su članovi obitelji antioksidansa, čelnici borbe protiv slobodnih radikala – molekula kisika koje imaju ključnu ulogu u bolestima srca, raka, osteoporoze i Alzheimerove bolesti. Ponajviše fitonutrijenata nalazimo u voću, povrću i cjelovitim žitaricama.

Neke poznate super namirnice su: acai, noni, goji, maqui, mangosteen, pšenična trava, ječmena trava, spirulina, klorela, maca, yumberry, kakao, camu camu, borovnice, chia brokula, cikla, hren, batati, kupus, kelj, borovnice, naranče, orasi, špinat itd.

Svi svjetski stručnjaci preporučuju ishranu prepunu takvih namirnica.

Najčitanije

10% popusta dobrodošlice

Prijavite se na Newsletter i ostvarite 10% popusta* na prvu kupovinu. Budite informirani o aktualnim akcijama i novostima.

*Popusti se ne zbrajaju i ne odnose se na proizvode na akciji i s gratis pakiranjima.

PROČITAJ I OVO
AUTOR
HugYourLife

HugYourLife

Hug Your Life dodaci prehrani hrvatski su proizvod, a riječ je o visoko kvalitetnim standardiziranim prirodnim dodacima prehrani s inovativnim formulama koji su kreirani u harmoniji s prirodom i Vašim tijelom. Proizvedeni su s velikom pažnjom te ljubavlju prema zdravlju i zdravom načinu života.
PODIJELI ČLANAK
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Reddit
Digg
StumbleUpon
Tumblr
Email

Želite 10% popusta?

Prijavite se na Newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu. Informirajte se o aktualnim akcijama i novostima.