Besplatna dostava za narudžbe iznad 39€
Poklon za svaku narudžbu iznad 70€
Brza isporuka u roku 1-2 radna dana
superhrana

Što je superhrana?

Savršena hrana iz prirode

Priroda nam uvijek pruža savršenu hranu kako bi naš organizam ostao zdrav. Superhrana je upravo to – nevjerojatna prirodna hrana bogata izuzetno visokim nivoom fitonutrijenata koji predstavljaju aktivne spojeve u biljkama koji pridonose ljudskom zdravlju. Superhrana je prepuna vitamina, minerala, antioksidanasa, kao i drugih elemenata za imunološko jačanje u borbi protiv starenja organizma kao i za pomoć pri mršavljenju.

Istovremeno ima izuzetno niske razine kolesterola i štetnih masnoća. Sve su to sastojci koji pružaju mnogo hranjivih tvari u maloj količini. Poboljšavaju i održavaju zdravlje te su izuzetno bitni za održavanje imuniteta.

Superhrana i njezini fitonutrijenti

Fitonutrijenti su članovi obitelji antioksidansa, čelnici borbe protiv slobodnih radikala – molekula kisika koje imaju ključnu ulogu u bolestima srca, raka, osteoporoze i Alzheimerove bolesti. Ponajviše fitonutrijenata nalazimo u voću, povrću i cjelovitim žitaricama.

Neke poznate super namirnice su: acai, noni, goji, maqui, mangosteen, pšenična trava, ječmena trava, spirulina, klorela, maca, yumberry, kakao, camu camu, borovnice, chia brokula, cikla, hren, batati, kupus, kelj, borovnice, naranče, orasi, špinat itd.

Svi svjetski stručnjaci preporučuju ishranu prepunu takvih namirnica.

PROČITAJ I OVO
zena nosi vrecu jabuka

Što je plant based prehrana?

Prehrana s visokim udjelom šećera, masti i prerađenom hranom značajno je doprinijela povećanju pretilosti u današnjem, modernom dobu. Zbog užurbanog tipa života ljudi u prosjeku

AUTOR
HugYourLife

HugYourLife

Hug Your Life dodaci prehrani hrvatski su proizvod, a riječ je o visoko kvalitetnim standardiziranim prirodnim dodacima prehrani s inovativnim formulama koji su kreirani u harmoniji s prirodom i Vašim tijelom. Proizvedeni su s velikom pažnjom te ljubavlju prema zdravlju i zdravom načinu života.
PODIJELI ČLANAK
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email