Što su Fat Burneri?

Što su Fat Burneri?

Fat burneri su proizvodi za regulaciju tjelesne težine koji svojim aktivnim sastojcima stimuliraju proces termogeneze. To je proces koji masno tkivo pretvara u energiju, ubrzava metabolizam masnoća i diže temperaturu tijela, što uzrokuje veću potrošnju kalorija i ubrzano sagorijevanje masnoća uz inhibiranje apetita.

Fat Burner proizvod temelje se na kompleksnim kombinacijama sastojka koji osiguravaju njihovu učinkovitost. Zahvaljujući brojnim sastavnim komponentama Fat Burneri mogu doprinijeti mentalnom fokusu tokom određene fizičke aktivnosti, a uz pravilan režim vježbanja mogu pomoći i pri regulaciji tjelesne težine. Za mršavljenje je svakako najvažnija tjelesna aktivnost u kombinaciji s odgovarajućom prehranom, ali i dodacima prehrani. Za bolje i brže rezultate potrebno je uzeti u obzir cijeli spektar tih faktora.

Prehrana treba biti zdrava i uravnotežena. Poželjno je da uključuje namirnice dobivene na prirodan način, po mogućnosti organskim uzgojem bez štetnih dodataka. Namirnice se trebaju konzumirati iz svih skupina kako bi unijeli sve važne hranjive tvari, koristiti mnogo različitog voća, povrća i cjelovitih žitarica, što manje zasićenih masnoća, a bogate nezasićenim izvorima masti. Maksimalno smanjiti konzumiranje šećera i soli, unositi biljne bjelančevina uz one životinjske. I naravno – budite fizički aktivni!

Fat Burner proizvodi pripadaju u dodatke prehrani, a kako i sama riječ kazuje, to su “dodaci” i nisu svemogući. Oni ne dovode do željenih rezultata ukoliko se ne pridržavamo donesenih odluka.

PODIJELI ČLANAK
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on digg
Digg
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email

Newsletter

Prijavi se na newsletter, primaj novosti iz naše ponude.

POVEZANE OBJAVE
kako-se-rijesiti-stresa-prije-ispita-djevojka-s-knjigom-na-glavi

Kako se riješiti stresa prije ispita

Tijekom ispitnih sezona mnogi se učenici i studenti pitaju kako se riješiti stresa prije ispita. Ako ste i vi jedan od njih, na pravom ste mjestu! Kako se ne biste vrtjeli u začarnom krugu stresa, važno je osvijestiti osjećaj stresa prije ispita koji se obično manifestira kao trema pred ispit ili čak ide korak dalje i dovodi do ispitne anksioznosti.

acerola-nakon-berbe-voće-s-najvise-vitamina-c

Koje voće ima najviše vitamina C

Ako ste se pitali koje voće ima najviše vitamina C, na pravom ste mjestu! Donosimo top 10 voćaka koje sadrže velike količine prirodnog C vitamina! Zašto ih ne biste uvrstili u prehranu već danas?

Jelovnik za visoki kolesterol

Jelovnik za visoki kolesterol ne treba biti kompliciran niti iz njega moraju biti izdvojene sve ukusne namirnice. I dalje možete uživati u hrani, a vjerojatno ćete otkriti i neke nove okuse, za koje do sada niste znali da postoje.