Što su fat burneri i kada se koriste?

hugyourlife-Što su Fat Burneri

Što su fat burneri i kada se koriste?

Fat burneri su proizvodi za regulaciju tjelesne težine koji svojim aktivnim sastojcima stimuliraju proces termogeneze. To je proces koji masno tkivo pretvara u energiju, ubrzava metabolizam masnoća i diže temperaturu tijela, što uzrokuje veću potrošnju kalorija i ubrzano sagorijevanje masnoća uz inhibiranje apetita.

hugyourlife-Što su Fat BurneriOvi se proizvodi temelje se na kompleksnim kombinacijama sastojka koji osiguravaju njihovu učinkovitost.

Korištenje fat burnera u prehrani

Zahvaljujući brojnim sastavnim komponentama fat burneri mogu doprinijeti mentalnom fokusu tokom određene fizičke aktivnosti, a uz pravilan režim vježbanja mogu pomoći i pri regulaciji tjelesne težine. Za mršavljenje je svakako najvažnija tjelesna aktivnost u kombinaciji s odgovarajućom prehranom, ali i dodacima prehrani. Za bolje i brže rezultate potrebno je uzeti u obzir cijeli spektar tih faktora.

Prehrana treba biti zdrava i uravnotežena. Poželjno je da uključuje namirnice dobivene na prirodan način, po mogućnosti organskim uzgojem bez štetnih dodataka. Namirnice se trebaju konzumirati iz svih skupina kako bi unijeli sve važne hranjive tvari, koristiti mnogo različitog voća, povrća i cjelovitih žitarica, što manje zasićenih masnoća, a bogate nezasićenim izvorima masti. Maksimalno smanjiti konzumiranje šećera i soli, unositi biljne bjelančevina uz one životinjske. I naravno – budite fizički aktivni!

Fat burner proizvodi pripadaju u dodatke prehrani, a kako i sama riječ kazuje, to su “dodaci” i nisu svemogući. Oni ne dovode do željenih rezultata ukoliko se ne pridržavamo donesenih odluka.

AUTOR
PODIJELI ČLANAK
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Pinterest
Reddit
Digg
StumbleUpon
Tumblr
Email

Newsletter

Prijavi se na newsletter, primaj novosti iz naše ponude.

PROČITAJ I OVO
zelena kava

Zelena kava: što je i kada se koristi?

Vjerojatno ste već nekada čuli ili čitali o zelenoj kavi, pogotovo u kontekstu gubitka tjelesne težine tj. mršavljenja. Zelena kava nije neka egzotična sorta dobivena