Besplatna dostava za narudžbe iznad 39€
Poklon za svaku narudžbu iznad 70€
Brza isporuka u roku 1-2 radna dana
žena i muškarac rade plank

Što su fat burneri i kada se koriste?

Fat burneri su proizvodi za regulaciju tjelesne težine koji svojim aktivnim sastojcima stimuliraju proces termogeneze. To je proces koji masno tkivo pretvara u energiju, ubrzava metabolizam masnoća i diže temperaturu tijela, što uzrokuje veću potrošnju kalorija i ubrzano sagorijevanje masnoća uz inhibiranje apetita.

Ovi se proizvodi temelje se na kompleksnim kombinacijama sastojka koji osiguravaju njihovu učinkovitost.

Korištenje fat burnera u prehrani

Zahvaljujući brojnim sastavnim komponentama fat burneri mogu doprinijeti mentalnom fokusu tokom određene fizičke aktivnosti, a uz pravilan režim vježbanja mogu pomoći i pri regulaciji tjelesne težine. Za mršavljenje je svakako najvažnija tjelesna aktivnost u kombinaciji s odgovarajućom prehranom, ali i dodacima prehrani. Za bolje i brže rezultate potrebno je uzeti u obzir cijeli spektar tih faktora.


Moglo bi vas zanimati: Fizička aktivnost: ključ za kvalitetniji život i veće samopouzdanje


Prehrana treba biti zdrava i uravnotežena. Poželjno je da uključuje namirnice dobivene na prirodan način, po mogućnosti organskim uzgojem bez štetnih dodataka. Namirnice se trebaju konzumirati iz svih skupina kako bi unijeli sve važne hranjive tvari, koristiti mnogo različitog voća, povrća i cjelovitih žitarica, što manje zasićenih masnoća, a bogate nezasićenim izvorima masti. Maksimalno smanjiti konzumiranje šećera i soli, unositi biljne bjelančevina uz one životinjske. I naravno – budite fizički aktivni!

Fat burner proizvodi pripadaju u dodatke prehrani, a kako i sama riječ kazuje, to su “dodaci” i nisu svemogući. Oni ne dovode do željenih rezultata ukoliko se ne pridržavamo donesenih odluka.

PROČITAJ I OVO
zelena kava

Zelena kava: što je i kada se koristi?

Vjerojatno ste već nekada čuli ili čitali o zelenoj kavi, pogotovo u kontekstu gubitka tjelesne težine tj. mršavljenja. Zelena kava nije neka egzotična sorta dobivena

Fizička aktivnost: ključ za kvalitetniji život i veće samopouzdanje

„U zdravom tijelu zdrav duh“ – koliko smo puta čuli ovu izreku? I nastavak „kako smršaviti? Mnoštvo je istraživanja već dokazalo povezanost fizičkog i mentalnog stanja ljudi, odnosno njihov međusobni utjecaj. Tako je jedan od glavnih problema s kojima se ljudi bore ujedno i glavni uzrok brojnih zdravstvenih poteškoća – višak kilograma. Europska zdravstvena anketa otkrila je poražavajuće činjenice za Hrvate: čak 67,5% muškaraca (najviše u Europi) te 48,3% žena ima višak kilograma.

AUTOR
HugYourLife

HugYourLife

Hug Your Life dodaci prehrani hrvatski su proizvod, a riječ je o visoko kvalitetnim standardiziranim prirodnim dodacima prehrani s inovativnim formulama koji su kreirani u harmoniji s prirodom i Vašim tijelom. Proizvedeni su s velikom pažnjom te ljubavlju prema zdravlju i zdravom načinu života.
PODIJELI ČLANAK
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email