Besplatna dostava za narudžbe iznad 39€
Poklon za svaku narudžbu iznad 70€
Brza isporuka u roku 1-2 radna dana

Plaćanje robe

Kupac se obvezuje naručene proizvode s mogućim troškovima dostave platiti Luminus Mod d.o.o. jednim od slijedećih načina plaćanja:

  • Pouzećem (gotovina)
  • Virmanski (općom uplatnicom ili Internet bankarstvom)
  • PayPal-om
  • Karticama

 

Plaćanje pouzećem (gotovina)

Ovako naručene proizvode šaljemo Vam odmah, a naručeno će Vam naplatiti dostavljač (kurirska služba GLS) prilikom uručenja pošiljke.

Plaćanje virmanom

Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete automatski e-mail s potvrdom narudžbe. U tom e-mailu se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ te broj narudžbe. Koristeći e-banking svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun. Ne koristite li e-banking, isprintajte potvrdu narudžbe i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune. Naručeno Vam šaljemo po primljenoj uplati.

Plaćanje PayPal-om

PayPal je najpopularnija alternativa za plaćanje kreditnim karticama na svijetu. To je servis koji nudi e-novac, odnosno pravu online gotovinu sa kojom se u virtualnom svijetu može raditi isto ono za što u fizičkom svijetu služi novac iz novčanika. PayPal svoju popularnost duguje činjenici što omogućuje korisniku da prilikom plaćanja u web trgovini ne ostavi broj svoje kreditne kartice ili bankovnog računa, te tako dodatno zaštičuje privatnost svojih podataka. PayPal nije banka, ali posluje vrlo slično. Korisnik mora otvoriti osobni PayPal račun na koji može direktno uplaćivati novac sa svog bankovnog računa ili kreditne kartice. Na taj račun možete prebaciti točan iznos koji želite potrošiti za neku kupovinu. Više informacija saznajte na www.paypal.com

Plaćanje karticama

Pri plaćanju karticama na našoj web trgovini koristite MyPOS – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica
putem interneta.

Sigurna internetska plaćanja
myPOS je u cijelosti usklađen sa Smjernicama Europskog nadzornog tijela za bankarstvo o sigurnosti internetskih plaćanja. Također, društvo je ovlastila britanska Agencija za nadzor financijskih institucija (FCA) kao instituciju za elektronički novac, pod čijim nadzorom posluje, i njegovo je poslovanje usklađeno s Uredbom o uslugama platnog prometa iz 2017. i Uredbom o elektroničkom novcu iz 2011.

Zaštita podataka
myPOS je registriran kao administrator osobnih podataka pri Komisiji za zaštitu osobnih podataka pod brojem 0050022 i svi podaci o kupcima prikupljaju se, prenose i čuvaju u skladu s odredbama Direktive 95/46/EZ o zaštiti osobnih podataka i bugarskom Zakonu o zaštiti podataka iz 2002. g. (i svim njihovim izmjenama i dopunama).

Sigurna infrastruktura
Osobni podaci trgovca koje dostavi sam trgovac ili treće osobe, poput državnih ili međunarodnih tijela, nadležne za sprječavanje prijevara, čuvaju se u elektroničkom obliku na poslužiteljima, raspoređenima u podatkovnim centrima 4. razine (TIER 4) koji su smješteni u jurisdikcijama razreda A u Europi, s najvišom razinom pokrivenosti komunikacije, zaštite i kontrole pristupa.
myPOS koristi napredne sustave za nadzor i zaštitu od sumnjivog prometa i ponašanja u stvarnom vremenu. Tim stručnjaka za informacijsku sigurnost blisko surađuje s timovima inženjera kako bi se pobrinuo da myPOS aplikacije, protok podataka i infrastruktura ostanu sigurni na svim razinama.

Licencije i certifikati
myPOS je usklađen sa standardom PCI DSS i prolazi godišnju reviziju kako bi održao taj status. Standard za sigurnost podataka PCI Data Security Standard (DSS) izradili su VISA, Mastercard i drugi ugledni pružatelji debitnih/kreditnih kartica. Standard se u cijelosti oslanja na njihovo dugogodišnje iskustvo bavljenja brojnim sigurnosnim prijetnjama uz istovremeni rad na zaštiti podataka njihovih korisnika.

Mehanizmi za sprječavanje prijevara
Nadzor i zaštita od sumnjivih transakcija, prometa i ponašanja u stvarnom vremenu neprekidno su aktivni u pozadini kako bi se osigurao nesmetan rad. Svakom myPOS trgovcu također je dostupan dvostruki postupak odobrenja transakcija i ograničenja.

Zaštita sredstava
myPOS trgovci imaju nadzor nad novcem 24/7 i raspolažu automatiziranim sustavom za sprječavanje prijevara, obavijestima u stvarnom vremenu, ograničenjima za transakcije i mrežnim dojavnicima za određene događaje.

Kupoprodajni ugovor je sklopljen u trenutku primitka plaćanja.