Plaćanje robe

Kupac se obvezuje naručene proizvode s mogućim troškovima dostave platiti Luminus Mod d.o.o. jednim od slijedećih načina plaćanja:

  • Pouzećem (gotovina)
  • Virmanski (općom uplatnicom ili Internet bankarstvom)
  • PayPal-om

 

Plaćanje pouzećem (gotovina)

Ovako naručene proizvode šaljemo Vam odmah, a naručeno će Vam naplatiti dostavljač (kurirska služba GLS) prilikom uručenja pošiljke.

Plaćanje virmanom

Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete automatski e-mail s potvrdom narudžbe. U tom e-mailu se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ te broj narudžbe. Koristeći e-banking svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun. Ne koristite li e-banking, isprintajte potvrdu narudžbe i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune. Naručeno Vam šaljemo po primljenoj uplati.

Plaćanje PayPal-om

PayPal je najpopularnija alternativa za plaćanje kreditnim karticama na svijetu. To je servis koji nudi e-novac, odnosno pravu online gotovinu sa kojom se u virtualnom svijetu može raditi isto ono za što u fizičkom svijetu služi novac iz novčanika. PayPal svoju popularnost duguje činjenici što omogućuje korisniku da prilikom plaćanja u web trgovini ne ostavi broj svoje kreditne kartice ili bankovnog računa, te tako dodatno zaštičuje privatnost svojih podataka. PayPal nije banka, ali posluje vrlo slično. Korisnik mora otvoriti osobni PayPal račun na koji može direktno uplaćivati novac sa svog bankovnog računa ili kreditne kartice. Na taj račun možete prebaciti točan iznos koji želite potrošiti za neku kupovinu. Više informacija saznajte na www.paypal.com

Kupoprodajni ugovor je sklopljen u trenutku primitka plaćanja.