Besplatna dostava za narudžbe iznad 39€
Poklon za svaku narudžbu iznad 70€
Brza isporuka u roku 1-2 radna dana

Q&A - Pitanja i odgovori

Gdje se proizvode Hug Your Life dodaci prehrani?

Hug Your Life dodaci prehrani proizvedeni su u Hrvatskoj u skladu s HACCP sustavom za osiguranje zdravstvene ispravnosti proizvoda te u skladu s ISO 9001:2015 sustavom za kontrolu kvalitete poslovanja s dodacima prehrani. Svaka serija proizvoda prolazi kontrolu proizvođača te u skladu s time dobiva i certifikat analize. Zdravstvene ispravnosti proizvoda se redovito obavljaju na Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar.

Od kada su Hug Your Life dodaci prehrani dostupni na tržištu?

Tvrtka Luminus Mod, odnosno naš vlastiti brand Hug Your Life prisutan je na tržištu od 2013. godine. Hug Your Life dodaci prehrani, hrvatski su proizvodi sa inovativnim formulacijama koji pridonose kvaliteti i zdravom načinu života.

Gdje se Hug Your Life dodaci prehrani mogu kupiti?

Dostupni su u ljekarnama, specijaliziranim trgovinama, kao i trgovinama zdrave hrane. Također, moguće ih je kupiti na Hug Your Life webshopu gdje kupac može ostvariti dodatne pogodnosti i popuste.

U kojim državama se proizvodi mogu pronaći?

Prisutni smo kod 10-ak inozemnih kupaca ili distributera. Hug Your Life proizvodi mogu se kupiti u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Rumunjskoj, Poljskoj, Bugarskoj, Maroku, Kuwaitu, Srbiji i Švedskoj

Da li se proizvodi analiziraju na zdravstvenu ispravnost?

Hug Your Life dodaci prehrani sadrže sirovine farmaceutske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača koji zadovoljavaju stroge EU standarde i hrvatske pravilnike. Sastojci za kapsule u obliku standardiziranih sirovina u prahu dolaze sa svih krajeva svijeta što ovisi o određenom sastojku, odnosno o njegovom prirodnom, autohtonom podneblju. Hug Your Life dodaci prehrani podvrgnuti su HACCP sustavu za osiguranje zdravstvene ispravnosti proizvoda te ISO 9001:2015 standardu za upravljanje kvalitetom poslovanja s dodacima prehrani. Zdravstvena ispravnost proizvoda provodi se na Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar. Svaka proizvedena serija podvrgnuta je strogim kontrolama te se u skladu s njima dobiva i certifikat analize proizvoda.