Besplatna dostava za narudžbe iznad 39€
Poklon za svaku narudžbu iznad 70€
Brza isporuka u roku 1-2 radna dana

Tko smo?

Hug Your Life hrvatski je brend i obiteljska tvrtka koja je s radom započela 2013. godine. Naša se poduzetnička ideja počela razvijati par godina ranije, kada su se posljedice globalne krize počele osjećati i u Hrvatskoj. Međutim, to nas nije obeshrabrilo te smo započeli posao s dodacima prehrani koji nas i danas ispunjava i kojeg toliko volimo.

Kontinuiranim ulaganjem u kvalitetu i usluge, danas su naši proizvodi dostupni u preko 10 zemalja. S ponosom možemo reći da u ponudi imamo čak 22 visokokvalitetna i standardizirana proizvoda s inovativnim formulacijama koji su kreirani s velikom pažnjom i u harmoniji s prirodom. S obzirom na to da svakodnevno radimo na poboljšanju formulacija i pronalasku novih proizvoda prateći svjetske trendove iz područja nutricionizma i farmacije, vjerujemo kako nas najbolje tek čeka.

Vizija i misija

Naša se vizija najbolje očituje kroz naš moto: Vrhunska kvaliteta dostupna svima. Želimo svim našim vjernim te budućim kupcima pružiti mogućnost da, počevši od prehrane, učine male promjene koje će pozitivno utjecati na kvalitetu njihovih života.

Naša misija je nastaviti i dalje unaprijeđivati postojeće te kreirati nove, konkurentne proizvode koji prate globalne trendove zdravlja i koji će organizmu pružiti najvažnije i najkvalitetnije tvari – prirodne ekstrakte, vitamine i minerale neophodne za normalno funkcioniranje organizma.

1
Maloprodajnih
lokacija
1

Zadovoljnih
partnera

1

Godina
poslovanja

1

Zemalja u svijetu

Kvaliteta

Izuzetno veliku pažnju posvećujemo kvaliteti, inovativnoti i izvrsnosti u poslovanju. Hug Your Life dodaci prehrani sadrže sirovine farmaceutske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača koji zadovoljavaju stroge EU standarde i hrvatske pravilnike.

Sastojci za kapsule u obliku standardiziranih sirovina u prahu dolaze iz različitih krajeva svijeta što ovisi o određenom sastojku, odnosno o njegovom prirodnom, autohtonom podneblju.

Naši dodaci prehrani podvrgnuti su HACCP sustavu za osiguranje zdravstvene ispravnosti proizvoda te ISO standardima za upravljanje kvalitetom poslovanja s dodacima prehrani.

Zdravstvena ispravnost proizvoda provodi se na Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i na Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Dr.Andrija Štampar. Svaka proizvedena serija podvrgnuta je strogim kontrolama te se u skladu s njima dobiva i certifikat analize proizvoda (dostupno na uvid).

Upoznajte naš tim

Mi u Luminus Mod-u vjerujemo da je tim srce i duša tvrtke. Mi smo skupina talentiranih i predanih pojedinaca koje ujedinjuje zajednička želja da pružimo pomoć svima koji žele poboljšati svoje zdravlje.

Zajedno neumorno radimo na razvoju inovativnih proizvoda, dajemo iznimnu korisničku podršku, a zadovoljstvo i briga o svakom klijentu te pružanjem najkvalitetnijih rješenja za njihove potrebe je nešto što nas motivira da budemo još bolji.

Sve ovo i promoviramo kroz slogan našeg branda Hug Your Life, odnosno Zagrli Svoj Život.

Želite nam se priključiti?
Slobodno nam se javite svojim motivacijskim pismom i životopisom na mail adresu [email protected]

Kako je nastalo ime Hug Your Life

Inspiracija za ime stigla je od g.Nick Vujičića koji je rođen s tetra-amelia sindromom koji karakterizira neimanje ruku i nogu. No, usprkos tomu, on je jednom prilikom stajao na klupi i grlio ljude što je prikazano u filmu pod nazivom Give me a Hug, a prema kojem je nastala i istoimena knjiga.

Budući da su naši proizvodi nastali u sinergiji s prirodom, brigom i ljubavi prema životu, u konačnici je brand nazvan Hug Your Life.