O nama

PROIZVEDENO U HRVATSKOJ

Hug Your Life proizvodi su visoko kvalitetni standardizirani prirodni dodaci prehrani s inovativnim formulama koji su kreirani u harmoniji s prirodom i Vašim tijelom. Sadrže sirovine farmaceutske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača koji zadovoljavaju stroge EU standarde i hrvatske pravilnike. Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora primjerene i za vegetarijance.

Hug Your Life dodaci prehrani dostupni su u ljekarnama, specijaliziranim trgovinama, kao i u trgovinama zdrave hrane kojima je kvaliteta na prvom mjestu.

Hug Your Life dodaci prehrani hrvatski su proizvod. Proizvedeni su s velikom pažnjom te ljubavlju prema zdravlju i zdravom načinu života.​

Naša misija​

Naša misija je nastaviti kreirati nove proizvode koji prate globalne trendove zdravlja i koji će Vašem organizmu pružiti najvažnije i najkvalitetnije tvari – prirodne ekstrakte, vitamine i minerale, neophodne za normalno funkcioniranje organizma. Cilj nam je unaprijediti kvalitetu i zdrav način života te pružiti pomoć svima koji žele poboljšati svoje zdravlje što i promoviramo kroz slogan našeg branda Hug Your Life, odnosno Zagrli Svoj Život.

Briga o zdravlju ne mora nužno biti iscrpljujuća ili oduzimati previše vremena. Potrebno je ponekad samo motivirati osobu na male promjene načina života koje će pozitivno utjecati na kvalitetu i njegovo zdravlje.

Informacije na ovoj web stranici su dane u najboljoj namjeri u informativne svrhe te u potpunosti na Vaše razmatranje i uviđaj. One ne predstavljaju liječničke ili medicinske savjete te se ne smiju koristiti za dijagnozu ili terapiju vaših problema. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama hugyourlife.eu ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. Prije korištenja dodataka prehrani potražite savjet liječnika o upotrebi pojedinog proizvoda. Dodaci prehrani ne mogu zamijeniti liječnički postupak ili liječenje. U slučaju neshvaćanja, pogrešnog razumijevanja ili zlouporabe danih informacija, web stranica hugyourlife.eu nije odgovorna za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu, uključujući i eventualno narušavanje zdravlja. U slučaju problema, obratite se liječniku ili ljekarniku.