O nama

PROIZVEDENO U HRVATSKOJ

Hug Your Life dodaci prehrani hrvatski su proizvod, a riječ je o visoko kvalitetnim standardiziranim prirodnim dodacima prehrani s inovativnim formulama koji su kreirani u harmoniji s prirodom i Vašim tijelom. Proizvedeni su s velikom pažnjom te ljubavlju prema zdravlju i zdravom načinu života.

Provjereni sastojci

Hug Your Life dodaci prehrani sadrže sirovine farmaceutske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača koji zadovoljavaju stroge EU standarde i hrvatske pravilnike.

Sastojci za kapsule u obliku standardiziranih sirovina u prahu dolaze sa svih krajeva svijeta što ovisi o određenom sastojku, odnosno o njegovom prirodnom, autohtonom podneblju.

Hug Your Life dodaci prehrani podvrgnuti su HACCP sustavu za osiguranje zdravstvene ispravnosti proizvoda te ISO 9001:2015 standardu za upravljanje kvalitetom poslovanja s dodacima prehrani.

Zdravstvena ispravnost proizvoda provodi se na Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, odnosno na Nastavnom zavodu za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. Svaka proizvedena serija podvrgnuta je strogim kontrolama te se u skladu s njima dobiva i certifikat analize proizvoda.

Hug Your Life dodaci prehrani hrvatski su proizvod. Proizvedeni su s velikom pažnjom te ljubavlju prema zdravlju i zdravom načinu života.​

Naša misija​ i filozofija

Briga o zdravlju ne mora nužno biti iscrpljujuća ili oduzimati previše vremena. Potrebno je ponekad samo motivirati osobu na male promjene načina života koje će pozitivno utjecati na kvalitetu i njegovo zdravlje.

Naša filozofija proizlazi iz toga da svaki Hug Your Life proizvod mora zadovoljiti besprijekornu kvalitetu. Strogo se držimo toga da su svi sastojci standardizirani, učinkoviti i provjereni.

Tako su Hug Your Life kapsule pune aktivnih sastojaka koji svojim djelovanjem osvajaju brojne kupce o čijem zadovoljstvu svjedoče i napisane recenzije. Zadovoljstvo ne kriju i magistre te stručni prodavači iz specijaliziranih trgovina zdrave hrane koji zbog kvalitetnih sastojaka i pristupačne cijene preporučuju upravo Hug Your Life dodatke prehrani.   

Naša misija je nastaviti i dalje kreirati nove, konkurentne i korisnicima cjenovno prihvatljive proizvode koji prate globalne trendove zdravlja i koji će Vašem organizmu pružiti najvažnije i najkvalitetnije tvari – prirodne ekstrakte, vitamine i minerale neophodne za normalno funkcioniranje organizma.

Cilj nam je unaprijediti kvalitetu i zdrav način života te pružiti pomoć svima koji žele poboljšati svoje zdravlje što i promoviramo kroz slogan našeg branda Hug Your Life, odnosno Zagrli Svoj Život.

Briga o zdravlju mora biti cjeloživotni način učenja koji će s vremenom rezultirati boljom kvalitetom života. Ponekad je u početku dovoljno samo motivirati osobu na male promjene koje će dovesti do boljeg zdravlja, a ono u konačnici pridonosi i većem zadovoljstvu životom.

Kako je nastalo ime Hug Your Life?

Inspiracija za ime stigla je od gospodina Nicka Vujičića koji je rođen s tetra-amelia sindromom koji karakterizira neimanje ruku i nogu. No, usprkos tomu, on je jednom prilikom stajao na klupi i grlio ljude što je prikazano u filmiću pod nazivom Give me a Hug, a prema kojem je nastala i istoimena knjiga.

Budući da su Hug Your Life dodaci prehrani nastali u sinergiji s prirodom, zelenilom i životom, u konačnici je odlučeno da se će se brand zvati Hug Your Life.

Vrhunska kvaliteta dostupna svima

Promatrajući Hug Your Life proizvode unutar pojedinih kategorija slobodno možemo istaknuti da se nalaze na vodećim pozicijama, istovremeno zadržavajući cjenovnu konkurentnost što je i dio naše misije kroz obećanje kupcima: „Vrhunska kvaliteta dostupna svima“.

Naši dodaci prehrani dostupni su u ljekarnama, specijaliziranim trgovinama, kao i u trgovinama zdrave hrane kojima je kvaliteta na prvom mjestu.

Osim toga, prisutni smo i na međunarodnom tržištu, odnosno kod 10-ak inozemnih kupaca ili distributera. Hug Your Life proizvodi mogu se kupiti u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Rumunjskoj, Poljskoj, Bugarskoj, Maroku, Kuwaitu, Jemenu i Švedskoj.

Informacije na ovoj web stranici su dane u najboljoj namjeri u informativne svrhe te u potpunosti na Vaše razmatranje i uviđaj. One ne predstavljaju liječničke ili medicinske savjete te se ne smiju koristiti za dijagnozu ili terapiju vaših problema. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama hugyourlife.eu ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. Prije korištenja dodataka prehrani potražite savjet liječnika o upotrebi pojedinog proizvoda. Dodaci prehrani ne mogu zamijeniti liječnički postupak ili liječenje. U slučaju neshvaćanja, pogrešnog razumijevanja ili zlouporabe danih informacija, web stranica hugyourlife.eu nije odgovorna za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu, uključujući i eventualno narušavanje zdravlja. U slučaju problema, obratite se liječniku ili ljekarniku.

Želite 10% popusta?

Prijavite se na Newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu. Informirajte se o aktualnim akcijama i novostima.