Super C Antioksidant

bogat izvor vitamina C, Camu Camu/Acerola /Acai /Aronia

Hug Your Life Super C Antioksidant

Super C Antioksidant

Bogat izvor Vitamina C

Sinergija biljnih ekstrakata iz 4 vrste voća, Acai, Acerola, Camu Camu, Aronija. Ekstrakt ploda acerole sadrži 25% prirodnog vitamina C dok ekstrakt ploda camu camu sadrži 20% prirodnog vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog i živčanog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, povećava apsorpciju željeza, doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

 

Cijena:

14,99  (112,94 kn)

Među vitaminima, tvarima bitnima za normalno funkcioniranje organizma, jedan od najcjenjenijih je svakako vitamin C.

Jedna od prvih posljedica nedostatka C vitamina u organizmu je oslabljeni imunitet te podložnost gripi i prehladama. Kronični nedostatak vitamina C izaziva skorbut. 

Kosti postaju lomljive, zglobovi otiču, zubno meso je otečeno. Javlja se i anemija. Višak vitamina C uklanja se iz organizma urinom.

Vitamin C se u ljudskom organizmu ne sintetizira pa ga je nužno unositi iz prehrambenih izvora ili kroz dodatke prehrani.

Zbog znanstveno dokazanih i prihvaćenih pozitivnih učinaka na zdravlje ljudi za vitamin C su odobrene i kod dodataka prehrani se primjenjuju nekoliko puta veće količine vitamina C od dnevno preporučenog unosa (PU) koji za odraslu osobu iznosi  80 mg.

Vitamin C: doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti

Vitamin C:  doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog i imunološkog sustava

Vitamin C: doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije

Vitamin C: doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa

Vitamin C: povećava apsorpciju željeza

Vitamin C: doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila, kostiju, kože, desni, zubi i hrskavice

Super C Antioksidant je dodatak prehrani koji sadrži idealan omjer vitamina C i antioksidanta iz biljnih ekstrakata četiri vrste voća. 

Želite 10% popusta?

Prijavite se na Newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu. Informirajte se o aktualnim akcijama i novostima.