Super C Antioksidant

bogat izvor vitamina C, Camu Camu/Acerola /Acai /Aronia

Hug Your Life Super C Antioksidant

Super C Antioksidant

Bogat izvor Vitamina C

Sinergija biljnih ekstrakata iz 4 vrste voća, Acai, Acerola, Camu Camu, Aronija. Ekstrakt ploda acerole sadrži 25% prirodnog vitamina C dok ekstrakt ploda camu camu sadrži 20% prirodnog vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog i živčanog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, povećava apsorpciju željeza, doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

 

Cijena:

104,90 kn
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on reddit
Share on skype
Share on email

Među vitaminima, tvarima bitnima za normalno funkcioniranje organizma, jedan od najcjenjenijih je svakako vitamin C.

Jedna od prvih posljedica nedostatka C vitamina u organizmu je oslabljeni imunitet te podložnost gripi i prehladama. Kronični nedostatak vitamina C izaziva skorbut. Kosti postaju lomljive, zglobovi otiču, zubno meso je otečeno. Javlja se i anemija. Višak vitamina C uklanja se iz organizma urinom.

Vitamin C se u ljudskom organizmu ne sintetizira pa ga je nužno unositi iz prehrambenih izvora ili kroz dodatke prehrani.

Zbog znanstveno dokazanih i prihvaćenih pozitivnih učinaka na zdravlje ljudi za vitamin C su odobrene i kod dodataka prehrani se primjenjuju nekoliko puta veće količine vitamina C od dnevno preporučenog unosa (PU) koji za odraslu osobu iznosi  80 mg.

Vitamin C: doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti

Vitamin C:  doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog i imunološkog sustava

Vitamin C: doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije

Vitamin C: doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa

Vitamin C: povećava apsorpciju željeza

Vitamin C: doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila, kostiju, kože, desni, zubi i hrskavice

Super C Antioksidant je dodatak prehrani koji sadrži idealan omjer vitamina C i antioksidanta iz biljnih ekstrakata četiri vrste voća.