ImmunoGalaktan

Prirodnim putem za bolji imunitet!

Hug Your Life ImmunoGalaktan

ImmunoGalaktan

Arabinogalaktan + beta glukan + biljni ekstrakti + vitamini i minerali

ImmunoGalaktan – svaka kapsula sadrži sinergiju djelatnih tvari prirodnog podrijetla – stablo ariša (prirodni izvor arabinogalaktana), beta (1,3 i 1,6) D-glukan iz kvasca, korijen kozlinca, reishi gljive (prirodni izvori polisaharida), rizom sibirskog ginsenga, vitamin D3, minerale cink, bakar i selen. Ono što ovaj proizvod čini posebnim je kompatibilnost arabinogalaktana i beta glukana koji čine prirodan štit protiv vanjskih čimbenika.

Cijena:

37,49  (282,47 kn)
Proizvedeno u Hrvatskoj

Za vrhunsku potporu imunološkom sustavu!

Kombinacija 5 biljnih ekstrakata u sinergiji s mineralima i vitaminima koji zajedničkim djelovanjem doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa i normalnom metabolizmu stvaranja energije.

ImmunoGalaktan sadrži:

VITAMIN D3, SELEN, CINK, BAKAR
🡪 doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava

SELEN, BAKAR, CINK
🡪 doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa

BAKAR
🡪 doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije

Arabinogalaktan i beta glukan – zajedno su jači!

Iza kompliciranog imena arabinogalaktana nalazi se visoko razgranati polisaharid koji se sastoji od galaktanske okosnice s bočnim lancima šećera galaktoze i arabinoze. Do crijeva dolazi nerazgrađen, što ga čini kompatibilnim s beta glukanom.

Arabinogalaktan već desetljećima privlači znanstvenike u svojim istraživanjima na polju imunološkog sustava, ali i mnogih drugih zdravstvenih problema.

Provedena istraživanja pokazala su da arabinogalaktan povećava potencijal tijela za obranu od infekcije prehlade, a dobiveni rezultati govore da se njezina učestalost smanjila za 23%.

zeleni boroviArabinogalaktan je izvrstan izvor dijetalnih vlakana i kao takav je odobren od strane FDA, a 2000. godine dobio je oznaku za GRAS status (Generally Recognized as Safe).

Također, dokazano je da konzumacija arabinogalaktana iz ariša ima značajan učinak na poboljšanje korisne crijevne mikroflore, posebno povećavajući anaerobne probiotičke bakterije kao što su Bifidobacterium i Lactobacillus acidophilus.

Prema istraživanju objavljenom u znanstvenom članku, kliničke studije su pokazale kako se korištenjem arabinogalaktana smanjuje mogućnost pojave simptoma prehlade te se jača imunološka funkcija organizma jer se stimuliraju imunološke stanice. S druge strane, beta glukan stimulira prirodne NK stanice (stanice ubojice) i makrofage te potiče izlučivanje protuupalnih citokina.

Naš je imunološki sustav zauzet održavajući podalje vanjske čimbenike poput virusa, bakterija i drugih mikroba. Ako se obrati pažnja na kvalitetu hrane koja se konzumira i pažljivo biraju adekvatni dodaci prehrani, svojem imunološkom sustavu će se osigurati  potrebna energija i snaga, a organizam će ostati zaštićen za negativno djelovanje patogena.

Stoga možemo reći da zdrav imunološki sustav čini osnovni preduvjet za zdravlje čovjeka!

ImmunoGalaktan sareni virus

ImmunoGalaktan je visoko kvalitetan proizvod koji sadrži:

Ekstrakt Ariša

 • Najveći izvor arabinogalaktana
 • Odobren od strane FDA, dobio je oznaku za GRAS status

Beta Glukan

 • Najaktivniji beta glukan gdje je glukoza povezana 1,3 i 1,6 vezama
 • Visokopročišćenu 90% komponentu Beta 1,3/1,6 D-glucana dobivenu iz staničnih stijenki kvasca, vrste Saccharomyces cerevisiae

Ekstrakt kozlinca

 • Sadrži saponine, minerale, izoflavanske i triterpenske glikozide

Ekstrakt sibirskog ginsenga

 • Sadrži eleuterozide

Ekstrakt reishi gljiva

 • Sadrži ganoderičnu kiselinu, triterpene, beta glukane, karotenoide i kantaksantine
 • Snažan u borbi protiv vanjskih neprijatelja

ImmunoGalaktan namijenjen je osobama koje:

 • imaju oslabljen imunološki odgovor
 • imaju sklonost prema infekcijama i prehladama
 • osjećaju kronični umor i iscrpljenost
 • žele redovito koristiti dodatke prehrani na prirodnoj bazi

Želite 10% popusta?

Prijavite se na Newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu. Informirajte se o aktualnim akcijama i novostima.