Green Coffee & L-Carnitine

Za poticanje metabolizma i podršku fit i vitke linije.

Green Coffee & L-Carnitine

Sinergijsko djelovanje klorogenične kiseline i L-Carnitina

Standardizirani ekstrakt sjemenke zelene kave s minimalno 50% ukupne klorogenične kiseline u sinergiji sa L-Carnitinom, uz redovitu tjelesnu aktivnost i odgovarajuću prehranu mogu osigurati vidljive rezultate u oblikovanju tijela.

Cijena:

22,99  (173,22 kn)
Proizvedeno u Hrvatskoj

Green Coffee & L-Carnitine proizvod sadrži visoku koncentraciju klorogenične kiseline – 50% iz neprženih zrna zelene kave.

Klorogenična kiselina je ključni sastojak u ekstraktu zelene kave.

Niža razina glukoze u krvi dovodi do potrošnje energije iz masnih zaliha – odnosno potiče tijelo da kao poželjan izvor energije koristi svoje pohranjene masnoće.

L–karnitin je tvar koja nastaje iz esencijalnih aminokiselina lizina i metionina posredstvom vitamina C, B6, niacina i željeza. L-karnitin je prirodna tvar, tzv. nosač masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Ako nema dovoljno karnitina, masti se ne iskorištavaju za stvaranje energije nego se pojačano talože u mišićima i masnom tkivu. L-karnitin osigurava još intenzivnije djelovanje tijekom tjelovježbe.

Proizvodi koji sadrže ekstrakte zelene kave obično su stanardizirani, i to uglavnom na 45% klorogenične kiseline. Dodatak prehrani Green Coffee & L-Carnitine sadrži standardizirani ekstrakt zelene kave sa najmanje 50% ukupne klorogenične kiseline.
Bez nužne promjene u načinu ishrane i održavanju svakodnevne tjelesne aktivnosti ne postoji mogućnost trajnog održanja normalne tjelesne težine.

Želite 10% popusta?

Prijavite se na Newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu. Informirajte se o aktualnim akcijama i novostima.