Cholesterol Q’PROtect

Za održavanje normalne razine kolesterola u krvi i normalne funkcije srca*

Hug Your Life Cholesterol Q’PROtect

Cholesterol Q’PROtect

Za održavanje normalne razine kolesterola u krvi i normalne funkcije srca*

Cholesterol Q’PROtect se temelji na kombinaciji 9 bioaktivnih, visoko koncentriranih i prirodnih sastojaka koji djeluju u samo jednoj kapsuli dnevno.

Cijena:

59,50 kn
Proizvedeno u Hrvatskoj
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on reddit
Share on skype
Share on email

Cholesterol Q’PROtect je visoko kvalitetan proizvod koji se temelji na jedinstvenoj formuli i prirodnim sastojcima. Dnevnu dozu čini samo jedna kapsula koja sadrži 10 mg monakolina K iz fermentirane crvene riže, količinu kojom se postiže blagotvoran učinak u održavanju razine kolesterola.

Cholesterol Q’PROtect je jedini proizvod na našem tržištu koji osim fermentirane crvene riže u svom sastavu za još bolje djelovanje sadrži resveratrol i koenzim Q10 te je dodatno obogaćen vitaminima E, D3, B1, B6, B12 sa 200% PU.

Proizvod je primjeren i za vegetarijance s obzirom da sadrži sastojke i kapsule koji nisu životinjskog porijekla.

Cholesterol Q’PROtect se sastoji od ekstrakta fermentirane crvene riže s min. 5% monakolina K, ekstrakta rizome japanskog dvornika s min. 98% resveratrola, koenzima Q10 min. 98%, vitamina E, vitamina D3, vitamina B1, B6, B12.
Za dodatnu sinergiju i poboljšanje bioraspoloživosti pridodan je patentirani oblik ekstrakta crnog papra BioPerine® (više o studijama BioPerine® na Resveratrolu, koenzimu Q10, vitaminu B6).

*Monakolin K:
doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Blagotvoran učinak se postiže dnevnim unosom 10 mg monakolina K iz pripravaka fermentirane crvene riže.
*Vitamin B1:
doprinosi normalnoj funkciji srca
*Vitamini B6, B12:
doprinose normalnom metabolizmu homocisteina