Choleo ResQ’PRO®

za održavanje normalne funkcije srca u samo 1 kapsuli dnevno

Hug Your Life Choleo ResQ’PRO®

Choleo ResQ’PRO®

Zaštiti se na pravi način!

Choleo ResQ’PRO se temelji na kombinaciji 10 bioaktivnih, visoko koncentriranih i prirodnih djelatnih tvari koje djeluju u samo jednoj kapsuli dnevno.

Cijena:

17,99  (135,55 kn)
Proizvedeno u Hrvatskoj

Choleo ResQ’PRO je visoko kvalitetan proizvod koji se temelji na sinergijskoj formuli i prirodnim sastojcima. Dnevnu dozu čini jedna kapsula koja sadrži 2,95 mg monakolina iz fermentirane crvene riže.

Svaka kapsula sadrži kombinaciju 10 bioaktivnih i visoko koncentriranih sastojaka koji ciljano djeluju na organizam.

Choleo ResQ’PRO osim ekstrakta fermentirane crvene riže s minimalno 5% monakolina, u svom sastavu za još bolje djelovanje sadrži resveratrol, koenzim Q10 i suhi ekstrakt ploda masline standardiziran na 5% hidroksitirosola te je dodatno obogaćen vitaminima E, D3, B1, B6, B12 sa 200% preporučenog dnevnog unosa.

Za poboljšanje bioraspoloživosti i dodatnu sinergiju pridodan je patentirani oblik ekstrakta crnog papra BioPerine®.

Proizvod je primjeren i za vegetarijance s obzirom da sadrži sastojke i kapsule koje nisu životinjskog porijekla.

*Vitamin B1:
doprinosi normalnoj funkciji srca
*Vitamini B6, B12:
doprinose normalnom metabolizmu homocisteina

Ekstrakt ploda masline, kao jedan od glavnih sastojaka proizvoda Choleo ResQ’PRO, standardiziran je na 5% hidroksitirosola.

Važnost hidroksitirosola u zaštiti lipoproteina niske gustoće (LDL) i posljedično njegovu implikaciju u smanjenju rizika od kardiovaskularnih bolesti istaknula je Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA), zaključujući da je poželjno dnevno konzumirati 5 mg hidroksitirosola i njegovih derivata kako bi se postigao taj učinak na fiziološkoj razini.

EFSA je 2011. godine iznijela znanstveno mišljenje o utemeljenosti zdravstvenih tvrdnji u vezi s polifenolima u maslini i zaštiti LDL čestica od oksidativnog oštećenja te se navodi između ostalog:

Polifenoli iz masline posjeduju antioksidativno djelovanje koje može pomoći pri održavanju zdravog nivoa LDL kolesterola i oksidaciji lipida.

Uz uvjet dnevnog korištenja: 20 g maslinovog ulja s udjelom polifenola od 200 mg/kg ili minimalno 2 mg hidroksitirosola (EFSA Journal 2011;9(4):2033).

Želite 10% popusta?

Prijavite se na Newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu. Informirajte se o aktualnim akcijama i novostima.