Beauty Harmony - Hair, Skin & Nails

Ljepota u harmoniji s prirodom

Hug Your Life Beauty Harmony bottle

Beauty Harmony – Hair, Skin & Nails

Harmonija 16 sastojaka za snažnu kosu, kožu i nokte*

Beauty Harmony – Hair, Skin & Nails sadrži djelatne tvari prirodnog porijekla – ekstrakt alge Haematococcus pluvialis (izvor astaksantina), MSM i ekstrakt zelenog čaja. Formulacija je dodatno obogaćena hijaluronskom kiselinom, s 3 aminokiseline te 9 vitamina i minerala među kojima su selen i cink koji doprinose održavanju normalne kose i noktiju te vitaminom A i jodom koji doprinose održavanju normalne kože.

Cijena:

20,99  (158,15 kn)
Proizvedeno u Hrvatskoj

Beauty Harmony je proizvod koji obuhvaća sinergiju čak 16 djelatnih tvari koje višestrukim i uravnoteženim mehanizmima učinkovito djeluju na kosu, kožu i nokte.

Dnevna doza sadrži kombinaciju djelatnih tvari prirodnog porijekla – ekstrakt alge Haematococcus pluvialis (prirodni izvor astaksantina), MSM, ekstrakt zelenog čaja (prirodni izvor antioksidansa). Također, formulacija je obogaćena hijaluronskom kiselinomaminokiselinama te vitaminima i mineralima sa 100% preporučenim dnevnim unosom. Ukupno 16 aktivnih sastojaka.

Na taj način oblikovan je proizvod pod novom linijom Beauty Harmony koji označava sklad i harmoniju sa svrhom postizanja što bolje kvalitete kose, kože i noktiju.

Ljepota u harmoniji s prirodom

Zdrava koža, snažna kosa i čvrsti nokti pokazatelji su naših prehrambenih navika. Najveći neprijatelj uravnotežene prehrane su stres i ubrzan način života koji onemogućavaju da se u potpunosti posvetimo sami sebi. Pojava dehidracije kože, nastanak sunčanih mrlja, hiperpigmentacija, listanje noktiju, ispadanje i smanjen rast kose očiti su znakovi da se u organizmu pojavljuje oksidativni stres i razni upalni procesi. Zbog manjka hranjivih tvari u organizmu, kosa može izgubiti sjaj, koža će brže ostarjeti, a nokti mogu postati krhki i lomljivi.

Uz unos dovoljne količine vode, uzimanje vitamina i minerala iz voća i povrća, dodaci prehrani nam pomažu da brže dođemo do željenih rezultata. Ključnu ulogu u njezi kose, kože i noktiju imaju i antioksidansi (astaksantin, vitamini A, C, E, MSM, ekstrakt zelenog čaja i mnogi drugi) jer štite stanice od štetnih radikala pa iz tog razloga, između ostalog mogu usporiti proces starenja.

Hug Your Life Zanimljivosti Beauty Harmony

*SELEN, CINK – doprinose održavanju normalne kose i održavanju normalnih noktiju
*VITAMIN A, CINK, JOD – doprinose održavanju normalne kože
*BAKAR – doprinosi normalnoj pigmentaciji kose i normalnoj pigmentaciji kože
*VITAMIN C – doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože
*MANGAN – doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva
*VITAMIN E, VITAMIN C, SELEN, CINK, BAKAR, MANGAN – doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa

Želite 10% popusta?

Prijavite se na Newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu. Informirajte se o aktualnim akcijama i novostima.