Beauty Harmony - Hair, Skin & Nails

Ljepota u harmoniji s prirodom

Hug Your Life Beauty Harmony bottle

Beauty Harmony – Hair, Skin & Nails

Harmonija 16 sastojaka za snažnu kosu, kožu i nokte*

Beauty Harmony – Hair, Skin & Nails sadrži djelatne tvari prirodnog porijekla – ekstrakt alge Haematococcus pluvialis (izvor astaksantina), MSM i ekstrakt zelenog čaja. Formulacija je dodatno obogaćena hijaluronskom kiselinom, s 3 aminokiseline te 9 vitamina i minerala među kojima su selen i cink koji doprinose održavanju normalne kose i noktiju te vitaminom A i jodom koji doprinose održavanju normalne kože.

Cijena:

149,00 kn
Proizvedeno u Hrvatskoj
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on reddit
Share on skype
Share on email

Beauty Harmony je proizvod koji obuhvaća sinergiju čak 16 djelatnih tvari koje višestrukim i uravnoteženim mehanizmima učinkovito djeluju na kosu, kožu i nokte.

Dnevna doza sadrži kombinaciju djelatnih tvari prirodnog porijekla – ekstrakt alge Haematococcus pluvialis (prirodni izvor astaksantina), MSM, ekstrakt zelenog čaja (prirodni izvor antioksidansa). Također, formulacija je obogaćena hijaluronskom kiselinomaminokiselinama te vitaminima i mineralima sa 100% preporučenim dnevnim unosom. Ukupno 16 aktivnih sastojaka.

Na taj način oblikovan je proizvod pod novom linijom Beauty Harmony koji označava sklad i harmoniju sa svrhom postizanja što bolje kvalitete kose, kože i noktiju.

Ljepota u harmoniji s prirodom

Zdrava koža, snažna kosa i čvrsti nokti pokazatelji su naših prehrambenih navika. Najveći neprijatelj uravnotežene prehrane su stres i ubrzan način života koji onemogućavaju da se u potpunosti posvetimo sami sebi. Pojava dehidracije kože, nastanak sunčanih mrlja, hiperpigmentacija, listanje noktiju, ispadanje i smanjen rast kose očiti su znakovi da se u organizmu pojavljuje oksidativni stres i razni upalni procesi. Zbog manjka hranjivih tvari u organizmu, kosa može izgubiti sjaj, koža će brže ostarjeti, a nokti mogu postati krhki i lomljivi.

Uz unos dovoljne količine vode, uzimanje vitamina i minerala iz voća i povrća, dodaci prehrani nam pomažu da brže dođemo do željenih rezultata. Ključnu ulogu u njezi kose, kože i noktiju imaju i antioksidansi (astaksantin, vitamini A, C, E, MSM, ekstrakt zelenog čaja i mnogi drugi) jer štite stanice od štetnih radikala pa iz tog razloga, između ostalog mogu usporiti proces starenja.

Hug Your Life Zanimljivosti Beauty Harmony

*SELEN, CINK – doprinose održavanju normalne kose i održavanju normalnih noktiju
*VITAMIN A, CINK, JOD – doprinose održavanju normalne kože
*BAKAR – doprinosi normalnoj pigmentaciji kose i normalnoj pigmentaciji kože
*VITAMIN C – doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože
*MANGAN – doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva
*VITAMIN E, VITAMIN C, SELEN, CINK, BAKAR, MANGAN – doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa