Besplatna dostava za narudžbe iznad 39€
Poklon za svaku narudžbu iznad 70€
Brza isporuka u roku 1-2 radna dana

Dostava

Dostava se vrši putem GLS-a te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske osim na pojedinim otocima.

Naručeni artikli dostavljaju se u roku od 2-4 radna dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate (najčešće u roku od 2 dana). Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom naših principala, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem telefona ili e-maila. Ukoliko Vas dostavljač iz GLS-a ne nađe na navedenoj adresi, ostavlja Vam se obavijest kako bi ga povratno kontaktirali i dogovorili dostavu u drugom terminu.

TROŠAK DOSTAVE

Trošak dostave za naručene proizvode u vrijednosti do 39,00€ (293,85 kn) dodatno se zaračunava u iznosu od 3,99€ (30,06 kn).

BESPLATNA DOSTAVA

Besplatna dostava je za sve naručene proizvode u vrijednosti od 39,01€ (293,92 kn) i više bez obzira na mjesto dostave unutar Hrvatske.

Otpremu (dostavu) vršimo na području Republike Hrvatske te u slijedeće države na području EU: Austrija, Belgija, Bugarska, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Irska, Italija, Latvija, Litva, Mađarska, Nizozemska, Njemačka, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska.

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Hug Your Life kombi