Dostava unutar Hrvatske

Dostava se vrši putem GLS-a te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske osim na pojedinim otocima.

Naručeni artikli dostavljaju se u roku od 4 radna dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate (najčešće i ranije, u roku od 2 dana). Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom naših principala, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem telefona ili e-maila. Ukoliko Vas dostavljač iz GLS-a ne nađe na navedenoj adresi, ostavlja Vam se obavijest kako bi ga povratno kontaktirali i dogovorili dostavu u drugom terminu.

TROŠAK DOSTAVE

Trošak dostave za naručene proizvode u vrijednosti do 39,00€ (293,85 kn) dodatno se zaračunava u iznosu od 3,99€ (30,06 kn).

BESPLATNA DOSTAVA

Besplatna dostava je za sve naručene proizvode u vrijednosti od 39,01€ (293,92 kn) i više bez obzira na mjesto dostave unutar Hrvatske.

Otpremu (dostavu) vršimo na području Republike Hrvatske. 

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Želite 10% popusta?

Prijavite se na Newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu. Informirajte se o aktualnim akcijama i novostima.